Maatwerk inzetrolhor voor ramen

Met Hamstra maatwerk horren kiest u voor een perfect passende hor met keus uit diverse type gaas. Aluminium profielen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Onze maatwerkservice voorziet in diverse type maatwerkhorren, waaronder inzetrolhorren voor draaikiepramen.

Deze inzetrolhor biedt het beste uit twee type horsystemen. Dit type hor is even eenvoudig plaatsbaar en verwijderbaar als een inzethor, maar heeft het bediengemak van een rolhor. Dit type Hamstra inzetrolhor is speciaal ontwikkeld voor draaikiepramen en zijn plaatsbaar op houten, aluminium of kunststof kozijnen. Voor het gaas kan gekozen worden uit diverse gaassoorten.

Ontdek de voordelen

  • Kies uw afmeting, kleur en gaassoort
  • Speciaal ontwikkeld voor draaikiepramen
  • Plaatsing door middel van klemmen, zonder boren
  • Gaasopsluiting met borstels
  • Eenvoudig plaatsen als inzethor met bedieningsgemak van een rolhor

Materiaal

Hamstra horren zijn ontwikkeld voor jarenlang probleemloos gebruik. Inzet raamrolhorren hebben een gemoffelde aluminium cassette en aluminium geleiders. Gebruikelijk zijn deze Hamstra inzetrolhorren wit, roomwit, groen, blauw, antraciet of zilvergrijs. Elke andere RAL-kleur is in de maatwerkcollectie tegen meerprijs mogelijk.

Met een inzetrolhor voor draaikiepramen kiest u voor een maatwerk product. Het gaas is leverbaar in sterk glasfiber gaas Fiber Grey en in pollenwerend gaas dat tot 100% van binnendringende pollen tegenhoudt.

Maten

Inzetrolhorren zijn uitsluitend geschikt voor draaikiepramen en is leverbaar in breedtematen van 50 tot 140 centimeter. De hoogtemaat is leverbaar in 30 tot 140 cm.

De Hamstra maatwerkservice werkt met veel persoonlijke aandacht en gedegen vakmanschap aan de realisatie van uw gewenste maatwerk hor. Uw hor is gereed binnen 8 werkdagen. Kiest u voor afwerking in een RAL-kleur dan wordt uw hor binnen 20 werkdagen geleverd.

Montage handleiding

Nu bekijken