Hamstra Plissehor Allure dubbele deuren

Plissé hor

Toepasbaar voor deuren, ramen en dakramen.

Plisse hor, insectenwering in een elegant design

Hamstra plissé horren hebben een elegant uiterlijk dat naast een insectenwerende oplossing een sfeervolle bijdrage levert aan het interieur. Hamstra plissé horren zijn leverbaar als raam- en deurhorren. Plissé horren zijn voorzien van Plissé Black gaas, een sterk horgaas, gemaakt van kunststof gecoat fiberglass. Naast een beschermende werking tegen insecten hebben Hamstra plissé horren een licht zonwerend effect. Plissé horren zijn geschikt voor diverse type ramen en deuren en laten zich licht en eenvoudig bedienen. Geleiders houden het plisségaas tocht- en windvast op hun plaats.

Plissé hor voor ramen en deuren

De Hamstra collectie plissé horren voor ramen wordt uitgebracht onder de naam Ultra. Deze zijn geschikt voor naar buiten draaiende ramen, voor uitzetramen en schuiframen. De Ultra duoplissé raamhor is een insectenwerende oplossing voor schuine dakramen of tuimelramen. Ultra plissé horren en Ultra duopliseé raamhorren zijn voorzien van geplisseerd zwart horgaas gemaakt van gecoat polyester.

De Hamstra collectie plissé horren voor deuren wordt uitgebracht onder de naam Harmony en Allure. De plissé hordeuren uit beide series zijn geschikt voor draaideuren naar buiten, draaideuren naar binnen en als insectenwerende toepassing voor dubbele openslaande deuren. Harmony plissé horren zijn leverbaar in de standaardmaten:

Hamstra Plissehor Allure dubbele deuren

Maatwerkmogelijkheden 

Hamstra is gespecialiseerd in standaard en maatwerk horsystemen. Hamstra horsystemen zijn mooie horsystemen die uitblinken in betrouwbaarheid, bediengemak en duurzaamheid. Het speciaal gevormde, licht zonwerende, zwarte gaas van plisséhorren maakt dit type horsysteem tot een eigentijdse oplossing in insectenwering. Maatwerk Hamstra plisséhorren zijn leverbaar met keus uit zwart of grijs gaas en kleurkeus voor de aluminium onderdelen.

De Hamstra maatwerkservice werkt met veel persoonlijke aandacht en gedegen vakmanschap aan de realisatie van de door onze klanten gewenste horren. In de meeste gevallen is uw hor gereed binnen 8 werkdagen. Kiest voor afwerking in een RAL-kleur dan wordt uw hor in de meeste gevallen binnen 20 werkdagen geleverd.