Hamstra Rolhor Plus

Horren voor uitzetraam

Uitzetraam hor kopen

Tijdens de zomermaanden is er niets zo vervelend als muggen of andere insecten die door uw raam naar binnen komen terwijl u uw huis aan het ventileren bent. Heeft u een uitzetraam? Dan kan onze hor voor dat uitzetraam uitkomst bieden. Niet alleen zijn de mazen van de hor te klein voor insecten om langs te kunnen, ook pollen kunnen niet door de hor van het uitzetraam komen. Deze eigenschappen maken de uitzetraam horren van Hamstra geschikt voor iedere particulier. Lees hieronder meer over de verschillende opties.

Uitzetraam horren bij Hamstra

De horren voor uitzetramen zijn er gelukkig in een groot aanbod verschillende stijlen en afwerkingen. Wist u bijvoorbeeld dat ook onze uitzetraam horren vrijwel allemaal in een door u gewenste RAL-kleur beschikbaar zijn. Wilt u meer weten over de opties? Hieronder zetten we een aantal populaire uitzetraam horren op een rij:

  • Duo-plissé hor: een plisséhor vouwt zich op in een soort harmonicavorm en kan dus via de zijkant opengeschoven worden. Indien het uitzetraam dus iets tuimelt komt de stof niet onder spanning te staan.
  • Horgaas: horgaas heeft als groot voordeel dat het mooi voor het raamkozijn kan worden geplaatst. Horgaas is afneembaar waardoor u het uitzetraam kunt opendoen en hier vervolgens de hor voor kunt zetten. Door middel van drukkers of klittenband bevestiging rondom het kozijn blijft de hor op z’n plaats.
  • Rolhor: rolhorren kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde van uw woning worden gemonteerd. Voor een uitzetraam is dit een puntje om in de gaten te houden, aangezien de hor het raam aan de binnen of buitenkant in de weg kan zitten. Meet dus altijd de beschikbare ruimte op als u uw hor ophangt.

Uitzetraam hor voor raam met uitzetijzer

Een hor ontworpen voor een uitzetraam met een uitzetijzer is een essentiële toevoeging voor een effectieve en comfortabele huisventilatie. Deze speciaal aangepaste horren passen naadloos op ramen met een uitzetijzer, wat vaak voorkomt in kleinere ruimtes zoals badkamers en keukens. De hor is zo ontworpen dat deze het raam niet hindert bij het openen of sluiten en het uitzetijzer vrij laat functioneren. Het biedt een effectieve bescherming tegen insecten en andere ongewenste elementen, terwijl frisse lucht wel vrij binnenkomt. Deze oplossing is ideaal voor wie het comfort van natuurlijke ventilatie wil behouden zonder in te leveren op bescherming tegen insecten. Met zijn subtiele design en doeltreffendheid vormt de hor voor uitzetramen met uitzetijzer een praktische toevoeging aan elke woning.

Hor voor klein uitzetraam

Een hor voor een klein uitzetraam is een ideale oplossing om frisse lucht binnen te laten terwijl insecten en andere ongewenste elementen buiten worden gehouden. Deze horren zijn specifiek ontworpen voor de kleinere afmetingen van uitzetramen, waardoor ze perfect passen en gemakkelijk te gebruiken zijn. Het ontwerp van deze horren houdt rekening met de specifieke beweging van uitzetramen, zodat het raam ongehinderd kan openen en sluiten. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor compacte ruimtes zoals badkamers, zolders of keukens, waar ventilatie essentieel is maar de ruimte beperkt. Deze horren zijn vaak eenvoudig te installeren en bieden een efficiënte en esthetisch aangename oplossing om het binnenklimaat van kleinere ruimtes te verbeteren.

Horren voor doe-het-zelvers

De horren van Hamstra kunt u makkelijk zelf monteren. Dankzij de handige, bijgeleverde gebruikshandleiding weet u precies waar u moet beginnen en wat u nodig heeft. Zorg, voordat u begint, er in ieder geval voor dat u op de hoogte bent van de juiste afmetingen voor uw hoor. De meeste horren zijn verkrijgbaar in standaard- en maatwerk.

Meer weten over uitzetraam horren?

Bent u op zoek naar een nieuwe hor van Hamstra, of wilt u simpelweg meer informatie over een bepaald type hor? Dan kunt u altijd een bezoek brengen aan een van de verkooppunten van Hamstra horren. U vindt deze verkooppunten verspreid door heel Nederland en dit zijn doorgaans de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken in uw buurt. Bovendien kunt u hier terecht voor passend advies en voor eventuele vragen over ons assortiment. Raadpleeg anders de online keuzehulp als u er echt niet uitkomt.