Hamstra Rolhor Plus

Rolhor

Toepasbaar voor deuren, ramen en dakramen.

Rolhor: insectenwering op elk moment

Ongeacht hoe vaak u een Hamstra rolhor opent en sluit, dit type horsysteem voor ramen en deuren is er op elk moment dat u insectenwering wenst. Wanneer u de insectenwering niet gebruikt, dan ligt het gaas droog en stofvrij opgerold in een cassette waardoor u een vrije doorkijk naar buiten heeft. Aluminium geleiders zorgen voor een wind- en tochtvaste toepassing. Afhankelijk van de draairichting van raam of deur kan een rolhor binnen of buiten gemonteerd worden.

Voordelen rolhor

  • Aan binnen- of buitenzijde te monteren.
  • Sterk fiberglass horgaas.
  • Aluminium geleiders en cassette voor een lange levensduur.
  • Zelf te monteren en in te korten.

 

Een duurzaam systeem

Hamstra rolhorren zijn duurzame rolhorsystemen van uitstekende kwaliteit die het jaar rond te gebruiken zijn. Onze rolhorren zijn leverbaar als maatwerk rolhorren en als standaardproduct in de meeste voorkomende standaardmaten. De standaardcollectie is direct verkrijgbaar bij een Hamstra verkooppunt. Eenvoudig meenemen, monteren en klaar.

Door de duurzame Hamstra kwaliteit te combineren met keus in maatvoering, type gaas en profielkleuren ontstaan rolhorren die perfect aansluiten op kozijnen en wensen. De aluminium profielen en de cassette zijn bij maatwerk leverbaar in 180 RAL-kleuren. Het gaasdoek dat Hamstra voor haar rolhorren gebruikt is gemaakt van sterk fiberglass gaas. Bij enkele modellen uit het maatwerkassortiment kunt u kiezen uit verschillende typen gaasdoeken: van insectenwerend grijs, tot fijnmazig pollenwerend en zelfs decoratief geweven soorten.

Hamstra Rolhor cachet deur product

Ontdek ons assortiment

Rolhorren uit het Hamstra standaardassortiment zijn geschikt voor verschillende type ramen en deuren. Dankzij het gebruik van aluminium zijn onze rolhorren geschikt voor montage aan zowel de binnen- als de buitenzijde. Er is keus uit een ruim aantal standaardmaten. Het gaas bestaat uit sterk, gecoat fiberglass gaas in de kleur grijs. Onze producten uit de standaardcollectie zijn voorzien van een montagehandleiding die bijgesloten zit in de verpakking.