Hamstra Rolhor raam Cachet

Horren voor draairaam

Op zoek naar een ideale oplossing voor uw draairaam? Of uw raam nu naar binnen of naar buiten draait, onze horren zijn op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten, zodat u zorgeloos kunt ventileren zonder ongewenste bezoekers.

Hor draairaam kopen

Heeft u draairamen en wilt u tijdens de zomermaanden insecten buiten houden? Dan is een speciale draairaam hor voor een naar binnen- of buitendraaiend raam wellicht een uitkomst voor u. Hamstra horren beschikt over een groot aanbod horren voor draairamen in allerlei afmetingen, kleur maar ook voor verschillende type ramen. Of u nu een hor aan de binnenkant of buitenkant van uw raam wilt: in ons assortiment vindt u precies de hor voor uw draairaam die u zoekt. Benieuwd? Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende opties en eigenschappen van onze horren om uw huis insecten-, stof- of pollenvrij te houden!

Draairaam hor op maat

Een op maat gemaakte draairaam hor is een ideale oplossing voor wie zijn woning wil ventileren zonder last te hebben van insecten. Deze horren worden exact op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op de afmetingen van uw draairamen. Dit zorgt niet alleen voor een strakke en bijna onzichtbare integratie met uw raamkozijnen, maar verzekert ook een optimale werking zonder kieren waar ongedierte doorheen kan. Dankzij het op maat maken, kan de hor aangepast worden aan alle soorten en maten draairamen, wat zorgt voor een veelzijdige en praktische oplossing. Bovendien behoudt u met deze horren de volledige functionaliteit van uw draairaam, inclusief het makkelijk openen en sluiten, terwijl u geniet van frisse lucht in huis.

Hor draairaam naar buiten

Naar buitendraaiende ramen kunnen een uitdaging vormen wanneer het op insectenwering aankomt. Maar met onze draairaam horren is dat verleden tijd. Ze zijn nauwkeurig afgemeten en gemakkelijk te installeren, zodat ze perfect passen zonder de werking van uw ramen te beïnvloeden. Deze horren bieden niet alleen bescherming tegen insecten maar zorgen ook voor optimale ventilatie, zodat u kunt genieten van een frisse bries zonder ongewenste gasten.

Hor draairaam naar binnen

Voor naar binnendraaiende ramen hebben we een even effectieve oplossing. Onze horren voor dit type raam zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Net als bij onze andere horren, garanderen we een ongehinderde luchtstroom en bescherming tegen insecten. Geniet zonder zorgen van het binnenlaten van de buitenlucht, zelfs met naar binnendraaiende ramen.

Verschillende horren voor een draairaam

Zoals u op onze website kunt lezen hebben wij een divers aanbod aan verschillende horren voor draairamen. Per model kan het verschillen of hier standaardafmetingen beschikbaar van zijn of dat u een bepaald type hor op maat moet laten maken. Dit zijn de verschillende opties uit het assortiment:

  • Rol hor: Wilt u een hor die u naar wens door het gehele kunt in- of ruitrollen? Een rol hor ligt dankzij de beschermende aluminium cassette ook in de winter veilig opgeslagen.
  • Plissé hor: Net als luxaflex kunt u een plissé hor oprollen in een soort harmonicavorm. Net als de rol hor kunt u een plissé hor permanent laten hangen. Bovendien kan hij ook dienen als een gordijn.
  • Vaste hor: De vaste hor wordt met een magneetsysteem of klittenband in of op het kozijn geplaatst. Deze horren zijn zowel met als zonder scharnieren te plaatsen. 

Draairaam hor kopen bij onze dealers

De horren van Hamstra zijn niet via deze website te koop. U vindt ze namelijk bij een van de vele bouwmarkten of bouwspeciaalzaken verspreid door heel Nederland. Zo vindt u altijd een verkooppunt bij u in de buurt. De medewerkers van onze dealers helpen u bovendien graag met uw vragen over onze horren en geven u advies bij uw aankoop. Heeft u prangende vragen? Dan kunt u ook bij onze verkooppunten terecht. Ook op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u wellicht het antwoord op uw vraag.