Vaste hor

Toepasbaar voor deuren en ramen

Vaste hor voor ramen en deuren

Vaste horren zorgen op elk gewenst moment, het jaar rond, voor insectenwering. Dit type horsystemen is leverbaar als rolhor waarbij het gaas na gebruik terugrolt in een aluminium cassette, als vast horsysteem met scharnierbevestiging en als plisséhor. Afhankelijk van de draairichting van het raam zijn vast horren aan de binnen- of buitenzijde van het kozijn te bevestigen. Plisséhorren zijn vanwege de speciale vormgeving van het gaas alleen geschikt voor montage binnen.

Voordelen van een vaste hor 

  • Leverbaar als maatwerk horsysteem.
  • In de meest voorkomende standaardmaten te verkrijgen.
  • Leverbaar in diverse gaassoorten.
  • Solide aluminium profielen en sterk gaas.

 

Kies voor een duurzaam product

De Hamstra Ultra collectie omvat vaste horren voor ramen en deuren in de meeste voorkomende standaardmaten. In de Ultra collectie vindt u vaste horren met scharnieren, rolhorren en plisséraamhorren. De Ultra horcollectie voor deuren omvat vaste horren met scharnierbevestiging, rolhorren en plisséhorren voor deuren. Ultra horsystemen zijn leverbaar in alle voorkomende standaardmaten en als maatwerk hor, voor zowel voor ramen als deuren.

Met Hamstra maatwerk horren kiest u voor een effectieve bescherming tegen insecten die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Door de duurzame Hamstra kwaliteit te combineren met keus in maatvoering en profielkleuren ontstaan horsystemen waarmee perfect passend en doeltreffend insecten op afstand gehouden worden.

Monteer zelf uw  hor

Het gaasdoek dat Hamstra voor haar horsystemen gebruikt is gemaakt van sterk, gecoat fiberglass gaas. Standaard Hamstra fiberglass gaas is fijnmazig gaas, geschikt voor binnen- en buiten horren. Bij Hamstra maatwerk hordeuren kunt u kiezen uit verschillende typen gaasdoek, waaronder gaas met decoratieve banen en pollenwerend gaas.

Hamstra biedt met horsystemen in standaardmaten en met maatwerk horren voor zo goed als elk raam en elke deur een passend horsysteem. Onze producten zijn voorzien van een montagehandleiding die bijgesloten zit in de verpakking.