Inzet hor

Toepasbaar voor ramen

Inzet hor: ideaal voor in het seizoen

Inzet horren zijn ideaal voor draaikiepramen wanneer u periodiek gebruik wil maken van horren voor dit type raam. Inzet horren laten zich even eenvoudig plaatsen als weer verwijderen. Wilt u ’s zomers graag insectenwerend luchten, maar heeft u in de winter geen behoefte aan horren? Inzet horren zijn op deze wens ingesteld.

Voordelen van inzet hor

  • Schroefloos te monteren
  • Eenvoudige montage op of in het kozijn
  • Leverbaar als maatwerkoplossing
  • Zwart, licht verduisterend gaas (zonwerend)
  • Leverbaar in de meest voorkomende standaardmaten
  • Geschikt voor draaikiepramen

Standaardmaten inzet horren

Naast een ruim assortiment inzethorren in de meest voorkomende standaardmaten, biedt Hamstra ook voor inzethorren maatwerk aan onder de naam Flex. Het gaasdoek dat Hamstra voor haar horsystemen gebruikt is gemaakt van sterk, gecoat fiberglass gaas. Bij maatwerkoplossingen kunt u kiezen uit verschillende typen gaasdoeken.

Inzethor Hamstra

Zelf schroefloos plaatsen

Inzethorren uit de standaardcollectie worden geleverd met grijs of zwart gaas op lichtgewicht witte kunststof profielen. Omdat de inzethorren worden geleverd met verschillende bevestigingsmaterialen, zijn ze te plaatsen in zo goed als elk type raam. Hamstra inzetraamhorren worden zonder boren of schroeven geplaatst. Hierdoor zijn ze in vrijwel ieder type kunststof, aluminium of houten draaikiepraam te plaatsen, en in een handomdraai ook weer te verwijderen. Onze producten zijn voorzien van een duidelijke handleiding die bijgesloten zit in de verpakking.