Hamstra Inzethor Ultra

Inzethor

Eenvoudig en schroefloos monteren - voor draaikiepramen

Inzethor: ideaal voor in het seizoen

Inzethorren zijn ideaal voor draaikiepramen wanneer u periodiek gebruik wilt maken van horren. Inzethorren zijn eenvoudig (zonder boren) te plaatsen en weer te verwijderen. Wilt u ’s zomers graag insectenwerend luchten maar heeft u in de winter geen behoefte aan horren? Dan is een inzethor dé ideale oplossing.

 

Voordelen inzethor

  • Schroefloos te monteren
  • Eenvoudige montage op of in het kozijn
  • Leverbaar als maatwerkoplossing – Inzethor Flex
  • Zwart, licht verduisterend gaas (zonwerend)
  • Leverbaar in de meest voorkomende standaardmaten
  • Geschikt voor draaikiepramen

Naast een ruim assortiment inzethorren in de meest voorkomende standaardmaten, biedt Hamstra ook twee maatwerkoplossingen voor de inzethor, genaamd: inzethor Basic, inzethor Ultra en inzethor Flex.
Het gaasdoek dat Hamstra voor haar horsystemen gebruikt is gemaakt van sterk, gecoat fiberglass gaas. Bij maatwerkoplossingen kunt u kiezen uit verschillende typen gaasdoeken.

Maatwerk Inzethor Basic

De inzethor Basic wordt tussen het raam en het kozijn geplaatst. Dit heeft als voordeel dat het raam gemakkelijk open en dicht kan.


Geschikt voor alle type kozijnen Eenvoudige montage zonder in het kozijn te boren Raam te bedienen zonder de hor te verwijderen Aluminium profielen met verstek gezaagde hoeken Gemakkelijk te verwijderen en herplaatsen Dikte van de flens is 1mm Kunststof gecoat glasfiber (grijs of zwart) of Pollenwerend (zwart)

Hamstra Inzethor Basic sfeer

Maatwerk Inzethor Ultra

De inzethor Ultra wordt tussen het raam en het kozijn geplaatst en gebeurt vanuit binnenuit, zonder gereedschap. Hierdoor kan het raam nog steeds gemakkelijk openen en sluiten. De inzethor Ultra is geschikt voor drie kozijnendieptes (29,34 en 43mm), hierdoor is er voor elk soort kozijn een passende toepassing om de hor te bevestigen.


Geschikt voor alle type kozijnen Eenvoudige montage zonder in het kozijn te boren Raam te bedienen zonder de hor te verwijderen Stevige aluminium profielen met verstek gezaagde hoeken Gemakkelijk te verwijderen en herplaatsen Dikte van de flens is 1mm Kunststof gecoat glasfiber (grijs of zwart) of Pollenwerend (zwart)

Hamstra Inzethor Ultra

Maatwerk Inzethor Flex

De inzethor Flex wordt net als de overige inzethorren tussen het raam en het kozijn geplaatst. Dit heeft als voordeel dat het raam gemakkelijk open en dicht kan. De inzethor Flex heeft een zeer dunne, flexibele rand (flens) met een dikte van 0,6mm. Hierdoor is deze inzethor nóg gemakkelijker te plaatsen en kan een draaikiepraam mooi en strak sluiten.


Geschikt voor alle type kozijnen Eenvoudige montage zonder in het kozijn te boren Raam te bedienen zonder de hor te verwijderen Aluminium profielen met verstek gezaagde hoeken Gemakkelijk te verwijderen en herplaatsen Dunne en flexibele flens van slechts 0,6mm Kunststof gecoat glasfiber (grijs of zwart) of Pollenwerend (zwart)

Hamstra Inzethor Flex sfeer

Standaardmaten inzethorren

Inzethorren uit de standaardcollectie worden geleverd met grijs of zwart gaas op lichtgewicht witte kunststof profielen. Omdat de inzethorren worden geleverd met verschillende type bevestigingsmaterialen, zijn ze te plaatsen in zo goed als elk type raam. Hamstra inzethorren worden zonder boren of schroeven geplaatst. Hierdoor zijn ze in vrijwel ieder type kunststof, aluminium of houten draaikiepraam te plaatsen, en in een handomdraai ook weer te verwijderen. Onze producten zijn voorzien van een duidelijke handleiding die bijgesloten zit in de verpakking.

VIND EEN VERKOOPPUNT IN DE BUURT

Hamstra is dé leverancier van hoogwaardige horren. Onze horren zijn beschikbaar in standaardmaten maar ook in maatwerk.
De profielen zijn in verschillende RAL kleuren verkrijgbaar. Ook is het horgaas in verschillende kleuren leverbaar.
Wilt u meer weten over ons (maatwerk) assortiment? Of heeft u hulp nog bij het inmeten en/of monteren? Vind hier een service/verkooppunt bij u in de buurt.