Hamstra Inzethor Ultra

Raamhorren

Voor elk type raam biedt Hamstra een passende raamhor op maat

Kies uw type raamhor

Een raamhor welke goed aansluit op het kozijn en wat gemakkelijk te bedienen is, houdt insecten en andere door lucht gedragen deeltjes (zoals stof en pluisjes) buiten de deur. Afhankelijk van het type raam en de toepassing is het belangrijk dat u kiest voor het juiste type raamhor. Bediend u het raam bijvoorbeeld dagelijks? Kies dan voor een raamhor welke gemakkelijk open- en dicht gemaakt kan worden. Bekijk op deze pagina ons assortiment raamhorren en bepaal welke raamhor geschikt is voor uw situatie. In ons ruime assortiment vind u horren voor draairamen, klapramen, draaikiepramen, schuiframen, uitzetramen en dakramen. Wilt u een hor op maat? Onze raamhorren zijn ook op maat te leveren.

Rolhor raam van Hamstra

Hamstra raamhorren zijn doeltreffende horren die bijdragen aan een optimale ventilatie zonder overlast van vliegen of andere insecten. Het Hamstra assortiment horren voor ramen bestaat uit raamrolhorren, voorzethorren, inzethorren, plisséraamhorren en vaste raamhorren. Voor zo goed als elk type raam vindt u een passende Hamstra hor. Hamstra raamhorren zijn hoogwaardig afgewerkt, hebben sterk gaas en zijn gebruiksvriendelijk. De standaard maten zijn vrijwel direct leverbaar en te bestellen vanuit een Hamstra verkooppunt. Zelfs de op maat gemaakte raamhorren kunnen wij snel leveren. Binnen enkele dagen kunt u genieten van een op maat gemaakte raamhor.

Raamhorren op maat

Bij Hamstra is het ook mogelijk om bepaalde typen raamhorren geheel op maat te bestellen. Als u voor deze service gaat worden de raamhorren volledig voorgemonteerd en op de gewenste maten geleverd. Wilt u weten bij welke raamhorren deze service van toepassing is? Bekijk het assortiment hieronder.

Verschillende soorten raamhorren

Binnen ons assortiment bieden wij een ruime keuze aan raamhorren aan. De meest gangbare en misschien wel het bekendste systeem zijn de (automatische) rolhorren die boven een raam bevestigd zijn. Maar een ander raamhor systeem wat even effectief en bovendien eenvoudig toe te passen is, is bijvoorbeeld gaasnet. Deze variant is uitermate geschikt voor kiepramen of ramen in schuine oppervlaktes. Dankzij de elasticiteit van het materiaal, heeft u een flexibel raamhor systeem dat het ongedierte buitenshuis houdt. Ook is het een budgetvriendelijke maar tegelijk efficiënte oplossing voor als u direct een raamhor nodig heeft. Het gaasnet is voor het raam te plaatsen, waardoor het met het raam mee kan draaien of juist op zijn plaats blijft en zo het raam wel open kan maar insecten niet verder kunnen.

Voordelen van raamhorren

Een rolhor voor uw raam biedt diverse voordelen. Allereerst beschermt het uw huis tegen ongewenste insecten zoals muggen en vliegen, waardoor u ongestoord van frisse lucht kunt genieten zonder insectenbeten of gezoem. Het handige rolmechanisme van de rolhor raam maakt het gebruik eenvoudig en zonder gedoe. Bovendien behoudt u met een rolhor raam een helder zicht naar buiten, terwijl u toch beschermd bent tegen insecten. Dankzij de duurzaamheid van de rolhor raam is het een kosteneffectieve investering voor uw woning. Kortom, een rolhor raam is een praktische en effectieve oplossing om uw huis comfortabel en insectenvrij te houden.

Raamhor met magneet

Een raamhor met magneet biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het weren van insecten, terwijl frisse lucht vrijelijk je woning binnenstroomt. Deze horren zijn voorzien van sterke magneten die zorgen voor een stevige bevestiging aan het raamkozijn, zonder de noodzaak van boren of schroeven. Ze zijn bijzonder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en efficiënte manier om hun ramen te beschermen tegen ongedierte. Het fijnmazige gaas van de raamhor zorgt ervoor dat zelfs de kleinste insecten worden geweerd, terwijl het natuurlijke licht en de luchtstroom behouden blijven. Deze magnetische raamhorren zijn een ideale keuze voor elk huishouden. Of het nu gaat om raamhorren voor een klapraam, draairaam, draaikiepraam, uitzetraam, schuifraam of dakraam voor elk type raam en afmeting hebben wij een raamhor van passende kwaliteit.

Raamhor kopen bij u in de buurt

Niet alleen is Hamstra dé leverancier van hoogwaardige horren, passend op ieder raam: wij bieden ook raamhorren in verschillende kleuren en maten. Het gaas op onze horren kan in de door uw gewenste kleur geleverd worden. Het maakt niet uit of dat nu grijs, zwart, beige of wit is. De klant heeft dan ook zeker wat te zeggen en kan kiezen voor een persoonlijke touch in de raamhorren. Vind een verkooppunt bij u in de buurt. Zo kunt u gemakkelijk en snel de perfecte hor voor uw raam kopen.