Hamstra Inzethor Ultra

Horren voor draaikiepraam

Een draaikiepraam biedt u verfrissing op twee verschillende manieren tijdens warme zomerdagen. Dankzij de horren voor draaikiepramen van Hamstra sluit u ongewenst bezoek in de vorm van muggen, vliegen buiten. Ook stof of pluisjes kunnen niet door een hor uw kamer binnendringen. Omdat een draaikiepraam om een speciale hor vraagt is het belangrijk om, voordat u overgaat tot de koop, voor uzelf duidelijk te hebben wat u precies voor hor voor uw draaikiepraam wilt. Hier leest u meer over het ruime aanbod dat Hamstra horren heeft.

Draaikiepraam hor van goede kwaliteit

De verschillende horren voor een draaikiepraam van Hamstra zijn vervaardigd uit de meest duurzame materialen. Niet alleen stevig aluminium, maar ook de stof van de hor voor het draaikiepraam is van een hoge kwaliteit. Niet geheel onbelangrijk omdat, zeker in het geval van een vaste hor voor uw draaikiepraam, de hor dag in dag uit tegen een stootje moet kunnen. Vaste horren blijven bovendien het gehele jaar voor uw raam hangen. Dat vraagt dan ook om kwaliteitsmateriaal.

Een hor voor uw draaikiepraam

Een draaikiepraam kan zowel kantelend als draaiend opengaan en is populair in veel Nederlandse woningen. Zeker in de zomer of ander jaargetijde wanneer u uw woning wilt ventileren. Er blijft dan wel een probleem bij het draaikiepraam: zonder hor kunnen insecten of andere indringers makkelijk naar binnen. Maar als u het raam sluit, valt de ventilatie weg. Een optie is dan om een speciale hor voor een draaikiepraam aan te schaffen. Hamstra beschikt over een groot aantal modellen horren voor draaikiepramen die, naargelang uw persoonlijke keuze, ook op maat gemaakt kunnen worden.

Verschillende soorten en maten

Horren van Hamstra zijn er in verschillende soorten en maten. Ook de kleur kunt u zelf kiezen, zodat de hor niet vloekt met uw kozijnen. Voor een draaikiepramen is het belangrijk om een hor uit te kiezen die op zijn plek blijft ondanks dat het raam kan kantelen of opendraaien. Daarom kunt u kiezen uit horren die u met behulp van klittenband op de plek kunt vastmaken of ‘in’ het raam kunt zetten als u het raam opengezet heeft.

Hamstra horren bij u in de buurt

Onze kwaliteitshorren voor draaikiepramen kunt u kopen in iedere bouwmarkt of bouwspeciaalzaak bij u in de buurt. Benieuwd of u een hor of rolhor van Hamstra ook bij u in de buurt kunt kopen? Bekijk dan het online overzicht met onze verkooppunten. U vindt onze producten door heel Nederland. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier op de website. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste aankoop of het kiezen voor de juiste afmeting. Hamstra horren staat bekend als een bedrijf dat beschikt over vele jaren ervaring met voldoende kennis in huis. Wilt u liever zelf kiezen? Bekijk dan eens onze online keuzehulp om de juiste hor voor uw draaikiepraam te kiezen.