Rolhor voor boven de deur

Deurhorren

Voor elk type deur biedt Hamstra een passende oplossing

Deurhorren van Hamstra

Met Ultra, Plus, Solide, Prestige, Harmony en Allure biedt Hamstra insectenwerende oplossingen voor zo goed als elk type deur. In onze ruime collectie vindt u hordeuren met scharnieren, rolhordeur, magneethordeur, lamelhordeuren en plisséhordeuren. Hamstra hordeuren zijn hoogwaardig afgewerkt, hebben sterk gaas en zijn gebruiksvriendelijk.

Deurhorren voor ongedierte

Ongedierte in de vorm van vliegen en muggen kan een ware plaag zijn. Zeker als u op een plek dichtbij open water zoals een rivier, water of vijver woont. Een deurhor kan dan een goede wapening tegen dit ongedierte zijn. Maar ook als u liever niet wil dat andere ongewenste indringers in uw woning komen, is het plaatsen van een hor voor een deur of raam een verstandige oplossing. Hieronder leest u meer over de toepassingen van de deurhor.

Deurhorren voor allerlei toepassingen

Een deurhor plaatsen luistert nauw. U wil natuurlijk niet dat ongedierte alsnog binnen kan komen en dat de hor goed afsluitend is. Maar niet alleen bij de gangbare voor- of achterdeuren kan overlast door muggen of vliegen ontstaan. Deurhorren zijn ook toepasbaar bij draaideuren, dubbel openslaande deuren of zelfs een schuifpui of terrasdeur. Afhankelijk van de soort deur hebben wij ook horren in verschillende uitvoeringen te koop. Zo kunt u ervoor kiezen om hordeuren met scharnieren in te passen in uw woning, horren met een magneethouder of deurhorren die oprolbaar zijn.

Deurhorren van een goede kwaliteit

Gelukkig bent u voor de aanschaf van deurhorren bij Hamstra Horren aan het juiste adres. Wij leveren in principe deurhorren in alle soorten en maten. Bovendien vinden wij het belangrijk dat onze producten zowel duurzaam als scherp geprijsd zijn. Alle deurhorren van Hamstra zijn van duurzame materialen zoals hout, kunststof of metaal en het gaas kan tegen een stootje.  Op het gebied van deurhorren is dan ook veel mogelijk. Dat is ook te merken aan het prijsverschil.

Een deurhor is geen dagelijkse aankoop. Daarom begrijpen wij dat het lastig kan zijn om een goed beeld te hebben van welke deurhor geschikt is voor de woning. In dat geval kunnen wij u ook verder helpen. Zo hebben we genoeg ervaring, kennis en kunde in huis om u te voorzien van passend advies. Mocht u niet in de buurt zijn of het liever zelf proberen? Via onze keuzehulp kunt u ons uitgebreide assortiment zien. Zo heeft u meteen goed en helder beeld en overzicht van de specificaties en de installatiemogelijkheden.