Hamstra Plissehor Allure openslaande deuren

Hordeuren

Voor elk type deur biedt Hamstra een passende oplossing

Kies uw type deur

Een hordeur welke goed aansluit op het kozijn houdt insecten buiten de deur. Hordeuren worden dagelijks veelvuldig gebruikt. Het is daarom belangrijk dat u een stevige en degelijke oplossing kiest welke past bij uw situatie. Bekijk op deze pagina ons assortiment hordeuren en bepaal welke hor geschikt. Benieuwd naar ons assortiment? Download dan hier de brochure! Voor iedere deur de juiste hor.

Hordeuren van Hamstra

Met de hordeuren; Ultra, Plus, Solide, Harmony en Allure biedt Hamstra insectenwerende oplossingen voor zo goed als elk type deur. In onze ruime collectie vindt u hordeuren met scharnieren, rolhordeur, magneethordeur, lamelhordeuren en plisséhordeuren. Hamstra hordeuren zijn hoogwaardig afgewerkt, hebben sterk gaas en zijn gebruiksvriendelijk.

Maatwerk horren voor deuren

Bij Hamstra is het ook mogelijk om bepaalde typen horren geheel op maat te bestellen. Als u voor deze service gaat worden de horren volledig voorgemonteerd en op de gewenste maten geleverd. Wilt u weten bij welke horren deze service van toepassing is? Bekijk het assortiment hieronder.

VIND EEN VERKOOPPUNT IN DE BUURT

Hamstra is dé leverancier van hoogwaardige horren, passend op vrijwel iedere deur of raam. Onze horren zijn beschikbaar in standaardmaten maar ook in maatwerk. Verschillende RAL kleuren voor de profielen zijn mogelijk.
Daarnaast is ook het horgaas in verschillende kleuren leverbaar. Wilt u meer weten over ons (maatwerk) assortiment en de mogelijkheden tot inmeten en monteren?  Vind hier een verkooppunt bij u in de buurt.

Hordeuren tegen ongedierte

Ongedierte in de vorm van vliegen en muggen kan een ware plaag zijn. Zeker als u op een plek dichtbij open water woont, zoals een rivier of vijver. Een hordeur kan dan een goede oplossing tegen dit ongedierte zijn. Overige door de lucht gedragen stofjes of pluisjes worden eveneens door een hor tegengehouden.
Hieronder leest u meer over de toepassingen van de hordeur.

Verschillende toepassingen

Een hordeur plaatsen luistert nauw. U wilt natuurlijk niet dat ongedierte alsnog binnen kan komen en dat de hor goed afgesloten kan worden. Niet alleen bij de gangbare voor- of achterdeuren kan overlast door muggen of vliegen ontstaan. Hordeuren zijn ook toepasbaar bij draaideuren, dubbel deuren, openslaande deuren of zelfs een schuifpui deur. Afhankelijk van het type deur hebben wij ook horren in verschillende uitvoeringen te koop. Zo kunt u ervoor kiezen om hordeuren met scharnieren in te passen in uw woning, horren met een magneethouder of deurhorren die oprolbaar zijn.

Kwalitatieve hordeuren

Gelukkig bent u voor de aanschaf van hordeuren bij Hamstra Horren aan het juiste adres. Wij leveren in principe deurhorren in alle soorten en maten. Bovendien vinden wij het belangrijk dat onze producten zowel duurzaam als scherp geprijsd zijn. Alle deurhorren van Hamstra zijn gemaakt van stevige materialen zoals kunststof of metaal en het gaas kan tegen een stootje. Op het gebied van deurhorren is dan ook veel mogelijk. Dat is ook te merken aan het prijsverschil.

Passend advies betreffende uw hor

Een hordeur is geen dagelijkse aankoop. Daarom begrijpen wij dat het lastig kan zijn om een goed beeld te hebben van welke hordeur geschikt is voor uw woning. In dat geval kunnen wij u ook verder helpen. Zo hebben we genoeg ervaring, kennis en kunde in huis om u te voorzien van passend advies. Via onze keuzehulp kunt u ons uitgebreide assortiment zien. Zo heeft u meteen een goed en helder beeld van de specificaties en de installatiemogelijkheden.