Horgaas

Horgaas

Toepasbaar voor ramen

Hamstra Horren verkoopt horren van hoge kwaliteit, waaronder horgaas. Horgaas is een simpele, maar doeltreffende manier om direct indringers zoals muggen of vliegen tijdens de zomermaanden buiten te houden. U bevestigt de horgazen op een simpele manier voor uw raam of deur. De hor houdt door de kleine gaatjes in het gaas de meeste insecten tegen. Handig wanneer u in de buurt van stilstaand water woont, zoals een meertje, vijver of plas. Of wanneer u last heeft van vliegende mieren. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de kwaliteitshorren uit ons assortiment.

Horgaas kopen

Horgaas is een budgetvriendelijke manier om snel en direct een middel te hebben om insecten tegen te houden. Het horgaas wordt vastgehouden met klitteband dat u eenvoudig in de kozijnen van een raam of deur plaatst. Hamstra horgaas klittenband is een sterk, polyester horgaas dat wordt geleverd met zelfklevend klittenband als bevestigingsmateriaal. Deze prijsvriendelijke hor laat zich even eenvoudig aanbrengen als verwijderen. Wilt u de gazen weer verwijderen omdat de zomer voorbij is of de insecten wegblijven? Dan haalt u het gaas weer eenvoudig weg en rolt het op voor volgend seizoen.

De voordelen van horgaas

  • Geschikt voor verschillende soorten ramen
  • Kan zowel voor naar buiten als naar binnendraaiende ramen gehangen worden
  • Horren zijn gemakkelijk te bevestigen
  • Past de hor niet helemaal? Dan kunt u hem zelfs nog in de juiste maat knippen

Geschikt voor vrijwel ieder type raam

De gazen uit ons assortiment kunt u achter vrijwel ieder model raam plaatsen. Het klittenband is op maat te knippen, dus is het ook geschikt voor ramen met afwijkende maten en vormen. Het gaas is geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen, draaikiepramen, uitzetramen en schuiframen. U maakt er thuis uw ramen insectenwerend mee, maar ook bijvoorbeeld bootsramen, wc-raampjes, ramen in caravans, schuurtjes, kinderspeelhuisjes en vakantiewoningen.

Horgaas

Hulp bij kiezen

Vindt u het moeilijk om de juiste hor voor uw woning te vinden en kunt u wel wat hulp gebruiken? Gebruik dan onze gratis online keuzehulp. Aan de hand van een aantal vragen en stappen vindt u zo de hor die het beste bij u en uw woning past. Ook handig als u in een keer meerdere horren in of buiten uw woning wil plaatsen en u zo direct ziet welk type hor er bijvoorbeeld voor uw schuifpui, dubbele deur, schuin dakraam of slaapkamerraam geschikt is.

Bezoek een verkooppunt van Hamstra Horren in uw buurt

De horren uit ons assortiment vindt u bij een van onze verkooppunten. Dit zijn doorgaans de betere bouwmarkten of doe-het-zelfzaken. Niet alleen kunt u hier terecht voor een nieuwe hor, de medewerkers helpen u ook met eventuele vragen. Handig als u bijvoorbeeld meer wil weten over de bepaalde eigenschappen van een hor. De medewerkers staan graag voor u klaar. Bekijk hier het overzicht met verkooppunten en breng een bezoekje aan onze dealer.