Horgaas

Horgaas

Toepasbaar voor ramen

Horgaas met klittenband

Horgaas met klittenbandbevestiging is een snelle, budgetvriendelijke methode om ramen insectenwerend te maken. Dankzij de montage met zelfklevend klittenband ontstaat een frame-loos horsysteem dat snel en effectief toepasbaar is bij veel verschillende raamtypen. Hamstra horgaas met klittenband is leverbaar in wit en zwart gaas. Het bijgeleverde klittenband heeft dezelfde kleur als het gaas.

Voordelen horgaas 

  • Toepasbaar op de meeste type ramen.
  • Voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen.
  • Bevestiging met zelfklevend klittenband.
  • Op maat te knippen.

Horgaas is geschikt voor veel raamtypen

Het klittenband is op maat te knippen, dus is het ook geschikt voor ramen met afwijkende maten en vormen. Horgaas is geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen, draaikiepramen, uitzetramen en schuiframen. U maakt er thuis uw ramen insectenwerend mee, maar ook bijvoorbeeld bootsramen, wc-raampjes, ramen in caravans, schuurtjes, kinderspeelhuisjes en vakantiewoningen.

Horgaas

Prijsvriendelijke basis-insectenwering

Hamstra horgaas klittenband is een sterk, polyester horgaas dat wordt geleverd met zelfklevend klittenband als bevestigingsmateriaal. Deze prijsvriendelijke hor laat zich even eenvoudig aanbrengen als verwijderen. Aan het eind van het seizoen kan het gaas met een simpele handeling verwijderd worden.