Pollenhor voor raam

Pollenhor

Toepasbaar voor ramen en deuren

Heeft u of iemand in uw huishouden last van hooikoorts? Met een pollenhor houdt u niet allleen vervelende insecten buiten, een groot deel van de pollen wordt ook opgevangen door het fijnmazige gaas. Dit pollenwerend gaas heeft dus een dubbelfunctie waarmee het wooncomfort in de lente- en zomermaanden aanzienlijk toeneemt. Uiteraard vindt u bij Hamstra Horren een ruim assortiment aan pollenhorren. Op deze pagina leest u meer over de eigenschappen en voordelen van onze pollenwerende deur- en raamhorren.

Pollenhor kopen

Horren zijn  in de basis bedoeld om insecten buiten de deur te houden. De horren van Hamstra behalen wat dat betreft een hoge effectiviteit. De pollenhorren die u in ons assortiment vinden, zijn net zo goed in het weren van insecten als de horren die we al sinds 1960 ontwikkelen. Het fijnmazige pollengaas vangt vrijwel alle pollen op, waardoor de klachten als gevolg van hooikoorts significant afnemen. Poll-tex® gaasdoek van gecoat polyester is voorzien van een afwerklaag die de polariteit van pollen verandert. Hierdoor houdt dit pollengaas tot 100% van de pollen tegen.

De voordelen van een pollenhor

  • Houdt tot 100% van de pollen tegen
  • Net zo effectief in het weren van insecten als standaard horren
  • Eenvoudig te bevestigen en te gebruiken

Eenvoudig op maat te maken

Onze polhorren zijn geschikt voor elke deur of raam. Kies voor de pollenhor als u een goedkope en effectieve oplossing tegen muggen, vliegen, wespen en pollen wenst. Ons horgaas is stevig genoeg om grote en kleine insecten tegen te houden. De voorzethorren kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt voor uw ramen. Onze standaardproducten zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding die bijgesloten zit in de verpakking.

Pollenhor voor raam

Hulp nodig bij het kiezen van een hor?

Vindt u het moeilijk om de juiste hor voor uw woning te vinden en kunt u wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van onze gratis online keuzehulp. Aan de hand van een aantal vragen en stappen vindt u zo de hor die het beste bij u en uw woning past. Ook handig als u in een keer meerdere horren in of buiten uw woning wil plaatsen en u zo direct ziet welk type hor er bijvoorbeeld voor uw schuifpui, dubbele deur, schuin dakraam of slaapkamerraam geschikt is.

Breng een bezoek aan een Hamstra Horren verkooppunt in uw buurt

De horren uit ons assortiment vindt u bij een van onze verkooppunten. Niet alleen kunt u hier terecht voor een nieuwe hor, de medewerkers helpen u ook met eventuele vragen. Handig als u bijvoorbeeld meer wil weten over de bepaalde eigenschappen van een hor. De medewerkers staan graag voor u klaar. Bekijk hier het overzicht met verkooppunten en breng een bezoekje aan onze dealer.