Pollenhor

Last van hooikoorts? Met een pollenhor houdt u insecten én rondzwevende pollen buiten. Ideaal voor allergielijders die willen genieten van frisse lucht zonder ongemak. Kies voor comfort met onze effectieve pollenhor.

Anti pollenhor

Heeft u of iemand in uw gezin last van hooikoorts? Met een anti pollenhor houdt u niet alleen insecten buiten maar ook een groot deel van de pollen wordt opgevangen door het fijnmazige gaas. Pollenwerend gaas heeft dus een dubbelfunctie waarmee het wooncomfort in de lente- en zomermaanden aanzienlijk toeneemt. Uiteraard vindt u bij Hamstra Horren een ruim assortiment aan (maatwerk) pollenhorren. Op deze pagina leest u meer over de eigenschappen en voordelen van onze pollenwerende deur- en raamhorren.

Pollenhor kopen

Horren zijn in de basis bedoeld om insecten buiten de deur te houden. De horren van Hamstra behalen wat dat betreft een hoge effectiviteit. Pollenhorren zijn net zo goed in het weren van insecten als pollen.

Pollengaas

Poll-tex® gaasdoek van gecoat polyester is voorzien van een afwerklaag die de polariteit van pollen verandert. Hierdoor houdt dit pollengaas tot 100% van de pollen tegen. Het fijnmazige pollengaas vangt vrijwel alle pollen op, waardoor de klachten als gevolg van hooikoorts significant afnemen.

Bent u geïnteresseerd in een raam- of deurhor met pollenwerend gaas?


Een hor met pollengaas is geen standaard product maar maatwerk.
Onze dealers adviseren u graag over de juiste hor. Ook kunnen zij wanneer u dit wenst de hor voor u inmeten én monteren.

Hooikoorts hor

Onze pollenhorren zijn speciaal ontworpen om pollen het huis buiten te houden en last van hooikoorts in huis te verminderen. Niet alleen houden ze ongewenste insecten buiten, maar ze filteren ook hinderlijke pollen uit de lucht. Dus waarom zou u binnenblijven? Geniet van frisse lucht zonder de niesbuien dankzij onze effectieve hooikoorts horren.

De voordelen van een pollenhor

  • Houdt tot 100% van de pollen tegen
  • Net zo effectief in het weren van insecten als standaard horren
  • Allergische reacties binnenshuis verminderen of worden zelfs voorkomen
  • Geschikt voor horren die zowel buiten als binnen worden geplaatst

Pollenhor op maat

Onze polhorren zijn geschikt voor zowel deuren- als ramen. Kies voor een pollenhor als u een goedkope en effectieve oplossing tegen muggen, vliegen, wespen én pollen wenst.

Wanneer u kiest voor een hor met pollengaas, kiest u altijd voor maatwerk.
Onze dealers adviseren u graag over de juiste hor voor uw situatie in combinatie met pollengaas.
Zij maken deze vervolgens volledig voor u op maat in de gewenste RAL kleur.

Wilt u de hor liever niet zelf plaatsen? Geen probleem. Zoek een dealer bij u in de buurt en hij zal u, indien gewenst, helpen met zowel het inmeten als monteren van uw hor.