Horgaas met klittenband bevestiging

Horren die zich snel en eenvoudig laten bevestigen met klittenband. Zo eenvoudig en doeltreffend kan insectenwering zijn. Het voordeel van dit systeem is de grote veelzijdigheid. Het sterke gaasdoek gaat lang mee en heeft een standaardafmeting die u zelf eenvoudig op de gewenste maat kan knippen.

Het horgaas met klittenband is geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen, draaikiepramen, uitzetramen en schuiframen. Niet alleen voor in huis, maar geschikt voor elke raam dat u insectenwerend wilt maken. Bijvoorbeeld op de boot, in de caravan… De mogelijkheden zijn eindeloos. Horgaas met klittenband wordt eenvoudig bevestigd met zelfklevend klittenband en kan op bijna elk type raam worden gemonteerd. Voor een mooie afwering heeft het klittenband dezelfde kleur als het gaas.

Snel, eenvoudig en doeltreffend

  • 100% pollen werend
  • Functioneel en sterk polyester

Ook in Poll-tex® gaasdoek verkrijgbaar

Poll-tex® gaasdoek van gecoat polyester is voorzien van een afwerklaag die de polariteit van pollen verandert. Hierdoor wordt tot 100% pollen tegengehouden. Allergische reacties binnenshuis worden sterk verminderd of zelfs helemaal voorkomen. Hamstra klittenbandhorren zijn eenvoudig op maat te maken en te monteren. Onze standaardproducten zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding die bijgesloten zit in de verpakking.