Hamstra Schuifhordeur solide

Horren voor schuifpui

Zeker in de zomer is het ontzettend fijn om een schuifpui te hebben, helaas zijn de grote deuren naar het terras vaak een welkomstbordje en uitnoding voor allerlei insecten, waaronder vliegen en muggen. Zij vliegen zo uw huis binnen en kunnen voor overlast zorgen. Hoe kunt u dit tegengaan? Precies. Door een hor boven de schuifpui te hebben die uw schuifpui beschermt tegen allerlei ongedierte weet u zeker dat u geen last heeft van gezoem of stekende insecten. Mocht het ’s avonds na een hete dag gaan afkoelen, dan kunt u uw kamer toch nog steeds verkoelingen blijven geven doordat de hor voor de schuifpui toch lucht doorlaat. Interesse naar de verdere opties? Mogelijk is een hor van Hamstra voor uw schuifpui dan iets voor u.

Hoe werkt een hor voor de schuifpui

Hamstra verkoopt horren voor boven uw schuifpui in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Hoe werken de horren van Hamstra? Allereerst werken wij met een goede kwaliteit. Horren specifiek bedoeld voor een schuifpui bestaan vaak uit enkele vierkanten centimeters stof. Om dit veilig op te bergen kunt u ervoor kiezen om een deurrolhor van Hamstra aan te schaffen. Als u de rol oprolt ligt hij goed beschermd in een aluminium cassette. Zo blijft het gaas van de hor beter beschermd tegen beschadigingen en raakt het niet vies. Belangrijkste aan een hor is dat hij heen ongedierte, stof of blad binnenlaat. Daarvoor kunt u rekenen op de kwaliteit van Hamstra.

Een hor van goede kwaliteit

De schuifpui horren van Hamstra zijn van een sterke en goede kwaliteit en voor een scherpe prijs te koop in heel Nederland. Dankzij de kwaliteit weet u zeker dat er vrijwel geen last is van slijtage en dat u een hor heeft die voor lange tijd meegaat. Want niet alleen moet de hor kleinere insecten tegenhouden, het kan ook voorkomen dat nieuwsgierige vogels een kijkje in uw woning proberen te nemen, en dat is natuurlijk niet altijd goed voor een hor. Afhankelijk van de soort heeft u een hor die met de deur meebeweegt of op de plek blijft. Ook kunnen de horren aan de buitenzijde of aan de binnenzijde van de woning worden bevestigd.

Te koop bij u in de buurt

Onze horren voor schuifpuien zijn de verkrijgen bij iedere kwaliteitsbouwmarkt bij u in de buurt. Wilt u weten of u ook een hor of rolhor van Hamstra in uw omgeving kunt kopen? Bekijk dan hier ons overzicht met verkooppunten. Wij staan u graag te woord bij eventuele vragen. Hamstra horren heeft jarenlange kennis en kunde in huis om u te helpen. Daarnaast kunt u altijd onze online keuzehulp raadplegen die u helpt om de juiste hor voor uw deur te kiezen.