Hamstra Schuifhordeur solide

Hordeur schuifpui

Zeker in de zomer is het ontzettend fijn om een hor voor de schuifpui te hebben. De grote schuifdeuren naar het terras zijn vaak een uitnodiging voor allerlei insecten. Ze vliegen zo uw huis binnen en kunnen voor overlast zorgen. Hoe kunt u dit tegengaan? Precies. Door een hor in het kozijn van de schuifpui te plaatsen die uw schuifpui beschermt tegen allerlei ongedierte. Zo weet u zeker dat u geen last heeft van gezoem of stekende insecten. Interesse naar de verdere opties? Mogelijk is een schuifpui hor van Hamstra dan iets voor u. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Download dan hier de brochure!

Verschillende soorten horren voor een schuifpui

Hamstra verkoopt schuifhordeuren in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Ook voor uw schuifpui hebben wij voldoende opties om uit te kiezen. Om de hor veilig op te bergen kunt u ervoor kiezen om een deurrolhor van Hamstra aan te schaffen. Als u de rol oprolt wordt hij goed beschermd tegen o.a. diverse weersomstandigheden. Het gaas van de hor beter wordt beschermd tegen beschadigingen en wordt het niet vies. Of kies voor een schuifhor voorzien van een softclose sluiting, mooi afgewerkte verstekhoeken en soepel geleidingssysteem. Belangrijkste aan een hor is dat hij geen ongedierte, stof of blad binnenlaat. Daarvoor kunt u rekenen op de kwaliteit van Hamstra.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie? Vul de online horwijzer in voor alle toepassingen voor uw ramen en deuren! Alle specificaties per schuifhordeur type staan hier beschreven.

Welke hor voor een schuifdeur is geschikt voor u?

De keuze voor een schuifhordeur is voor iedereen verschillend. Uw woonsituatie, wensen, smaak en budget hebben allemaal invloed op uw keuze. Heeft u een gezin met kleine kinderen? Huisdieren, zoals een hond of kat? Een grote of kleine deuropening? Wilt u dat de hor flexibel is te gebruiken is of dat hij op de plek blijft? De Deur Schuifhor Solide is bijvoorbeeld een geschikte keuze voor huishoudens met huisdieren. Deze hor kan worden geleverd in petgaas. Dit speciale huisdierengaas is bestand tegen de scherpe nagels van de dieren. Terwijl de Plisséhordeur Allure vooor de een geschikte optie is als u uw schuifpui buiten het seizoen toch liever zonder horren ziet. U verwijdert de hor schuifpui eenvoudig dankzij het kliksysteem.

De perfecte hordeur voor uw schuifpui

Bij veel woningen bevindt de schuifpui zich aan de achterkant van het huis. Het voordeel van een schuifpui is de lichtdoorlatendheid. Met een hor voor uw schuifdeur is er altijd voldoende licht in huis en bij warm weer zet u de deuren makkelijk open. U geniet van ventilatie en verkoeling, zonder dat vervelende insecten binnenkomen dankzij de horren van Hamstra. Normale hordeuren zijn vaak veel te klein om een groot oppervlak van een schuifpui te bedekken, waardoor het moeilijk is om een goede hor te vinden voor uw schuifdeur. Bovendien erg onhandig als u een hor heeft die open- en dicht gaat, terwijl uw deur schuift. Al deze problemen zijn met een schuifdeur hordeur verleden tijd.

Hor op maat mogelijk

Voor bijna elk type raam of deur hebben wij een passende oplossing. Met ruime keus in maatwerkoplossingen en standaardmaten. Het hele proces van productontwikkeling tot het leveren van de horren doen we in eigen fabriek, daarom kunnen wij onze constante hoge kwaliteit waarborgen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw hor op maat te laten maken. Heeft u een grotere maat nodig dan de maximale lengte of breedte, informeer dan naar onze maatwerk mogelijkheden. Wij maken graag uw schuifpui hor op maat.

Geniet van extra gemak

De schuifpui horren van Hamstra zijn van een sterke en goede kwaliteit en voor een scherpe prijs te koop in heel Nederland. Dankzij de kwaliteit weet u zeker dat slijtage niet snel zal optreden en dat u een hor heeft die voor lange tijd meegaat. Ga er wel voorzichtig mee om om zo lang mogelijk te genieten van een insectenvrije woning. 

Verzeker uzelf van de beste horren bij Hamstra

Onze hordeuren voor schuifpuien zijn te verkrijgen bij verschillende bouwmarkten bij u in de buurt, zoals Hubo en Hornbach. Wilt u weten of u ook een hor van Hamstra in uw omgeving kunt kopen? Bekijk dan hier ons overzicht met verkooppunten. Wij staan u graag te woord bij eventuele vragen. Hamstra horren heeft jarenlange kennis en kunde in huis om u te helpen. Daarnaast kunt u altijd onze online keuzehulp raadplegen die u helpt om de juiste hor voor uw deur te kiezen.

Veelgestelde vragen

Welke hordeur is geschikt voor een schuifpui?

Omdat schuifpuien vaak groter zijn dan normale deuren, bieden we speciale hordeuren voor schuifpuien aan. U heeft hierbij keuze uit:

  • Een schuifhor
  • Rolhor
  • Plissé hordeur voor de schuifpui

Weet u niet welke hordeur u moet kiezen? Vul de keuzehulp in en beantwoord de vragen. We hebben bij elke hordeur de specificaties en eigenschappen beschreven. U vindt zowel luxere als basic modellen met eenvoudige bediening in ons assortiment.

Hoe kan ik een hor voor een schuifdeur monteren? 

De afwerking en montage is per schuifhordeur verschillend. In de meeste gevallen gebeurt de montage met schroeven, en een enkele keer met plakken. Wanneer de hor is gemonteerd kan deze afgewerkt worden. Per type hor is het verschillend of er afdekkapjes, afdek strips of afdekdopjes bij de schuifhor wordt geleverd. U ontvangt van ons een praktische handleiding waarin we stap voor stap uitleggen hoe u uw hor voor schuifdeuren monteert.