Hamstra Plissehor Allure dubbele deuren

Horren voor dubbele deur

Dubbele deur hor

Heerlijk genieten van het lekkere weer, de terrasdeuren open, maar toch wilt u ongedierte buiten de deur houden! Dankzij de dubbele deur hor heeft u geen last meer van vliegen, muggen en andere dieren die binnen kunnen komen. Daarnaast biedt onze dubbele deur hor ook bescherming tegen vuil en pollen. Handig als u toch uw woning wilt ventileren, maar door uw hooikoorts pollen wilt vermijden. Benieuwd naar onze collectie dubbele deur horren? Lees dan snel verder en ontdek ons assortiment. Want voor ieder type deur of raam vindt u een passende hor van Hamstra!

Dubbele deur hor kopen

Een hor voor een dubbele deur is in principe hetzelfde als een hor die u achter of voor een deur kunt hangen. Wat welk belangrijk is om rekening mee te houden als u een hor voor dubbele deur zoekt: draait de deur open of is het een schuifpui of schuifdeur? Want in dat eerste geval dient u een hor te kopen die de deur niet in de weg zit als u uw woning wilt ventileren. Net als bij de raamhorren kunt u onze dubbele deur horren ook kopen voorzien van een beschermende cassette. Gebruikt u de hor niet, dan ligt deze veilig opgeborgen en is hij beschermd tegen wind, regen en andere weersinvloeden. Voor roest of slijtage hoeft u niet bang te zijn: de horren zijn gemaakt van roestvrije en stevige materiaalsoorten.

De opties van onze dubbele deur horren

Een hor is niet zomaar een hor. Wist u namelijk dat horren van verschillende materialen gemaakt worden? De Ultra, Plus, Solide, Prestige, Harmony en Allure zijn de meest bekende soorten uit onze collectie. Deze horren worden standaard geleverd in een neutrale kleur, maar zijn op afspraak ook in een door uw gewenste kleur verkrijgbaar. Of u nu een dubbele deur hor zoekt met een magneetbevestiging, schroeven of stevig gaas: voor ieder type deur vindt u een juiste hor.

Soorten horren

Ook in het soort hor zit verschil, dit heeft met name met de zwarte van het gaas en de grootte van de mazen te maken of de manier waarop de hor zich opent en sluit. Zo heeft u bij ons de keuze uit een aantal verschillende modellen:
• Plisséhor: plisséhorren bewegen mee met de deur en ‘vouwen’ zich op. Dit type hor heeft iets weg van luxaflex.
• Rolhor: de rolhor kunt u (automatisch) op laten rollen, waarna de rol in een beschermde casette ligt opgerold. Rolhorren kunnen zowel aan de binnenzijde van de woning als de buitenzijde worden gemonteerd.

Waar koop ik horren van Hamstra?

Onze horren koopt u bij een van de verkooppunten van Hamstra. Dit zijn doorgaans de betere bouwmarkten, speciaalzaken of doe-het-zelfwinkels. Onze horren kunt u dan ook makkelijk zelf monteren en worden daarom voorzien van een heldere gebruikshandleiding. Vindt u het echter lastig om een keuze te maken? Geen probleem! Dankzij de online keuzehulp heeft u in mum van tijd een nieuwe hor gevonden en weet u precies welk model u nodig heeft voor uw woning!