Rolhordeur

De juiste rolhordeur voor jou

In de zomer en het voorjaar is het huis een makkelijke prooi voor vliegen en muggen om binnen te komen. Een rolhordeur kan deze indringers al makkelijk buiten houden. Want als je even de deuren of ramen open laat staan kan het zomaar gebeuren dat je in no time indringers over de vloer heeft. Met de rolhordeur van Hamstra weet je in ieder geval dat je huis beschermd is en gewoon zonder problemen geventileerd kan worden. Lees hieronder meer over de praktische rolhordeur van Hamstra.

Wat is een rolhordeur?

Een rolhordeur, de slimme oplossing voor elke deuropening, houdt insecten effectief buiten. Dit type hordeur rolt handig op in een compacte cassette die naast je deurkozijn wordt bevestigd. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat het hor van de ene naar de andere kant van het deurkozijn beweegt, waardoor je deuropening volledig wordt afgeschermd.

Rolhordeur voordelen:

  • Aan binnen- of buitenzijde te monteren
  • Sterk fiberglass horgaas
  • Aluminium geleiders en cassette voor een lange levensduur
  • Zelf te monteren en in te korten

 

Rolhordeur op maat

Met de rolhordeuren van Hamstra houd je instecten en door de wind gedragen deeltjes buiten de deur. De rolhor deuren uit ons assortiment zijn leverbaar in verschillende standaardmaten. Maatwerk is ook mogelijk, wanneer je een deur met afwijkende afmetingen heeft. De Cachet rolhor voor deuren is nieuw in ons assortiment. Deze rolhordeur combineert stevigheid met gebruiksgemak. De kwaliteit van deze hor is voelbaar bij ieder contact. Zo gaat deze hor zeer soepel op en dicht. De ingebouwde demper zorgt ervoor dat het gaas gecontroleerd oprolt. In het Hamstra Plus assortiment vind je een lichte deurrolhor die makkelijk sluit via een klik-magneetsysteem. De aluminium cassette heeft een fraaie afwerking die een lange levensduur van jouw hor garandeert.

Rolhordeur onderhoud

Het onderhouden van een rolhordeur is eenvoudig en draagt bij aan de duurzaamheid van het product. Regelmatige reiniging van het horgaas en de geleiders zorgt voor een soepele werking en behoudt de kwaliteit. Met basis onderhoud en zorg kan jouw rolhordeur jarenlang meegaan, terwijl het jouw huis beschermt tegen ongewenste insecten.

Eenvoudige installatie van jouw rolhordeur

Een rolhordeur houdt ongewenste bezoekers dus buiten. Maar wist je ook dat je een rolhordeur makkelijk zelf kunt aanschaffen en vervolgens kunt installeren? Ook als het systeem te lang is om voor je deur te plaatsen, valt de rolhordeur makkelijk in te korten. De rolhordeuren van Hamstra zijn daarin ook multifunctioneel. Je kunt ze zowel aan de binnen als aan de buitenkant van je deur monteren. Maar net wat je zelf het mooist of fijnst vindt. Door een hoge kwaliteit horgaas van fiberglass kan je rolhordeur tegen een stootje. Bij een rolhordeur wordt, zoals de naam al zegt, de hor bovendien opgerold in een speciale cassette. Dit garandeert een langere levensduur.

Rolhor voor boven de deur

Rolhordeur van Hamstra Horren

Kies je voor een rolhordeur van Hamstra, dan kies je voor kwaliteit. Niet alleen door de casette aan de bovenkant, maar ook de aluminium behuizing is van een degelijke sterkte. De profielen van aluminium roesten niet en zijn in alle denkbare kleuren te leveren. Met enkele drukken op de knop is de rolhordeur eenvoudig te bedienen. Niet alleen deze gebruiksvriendelijkheid is kenmerken voor de rolhordeur die Hamstra levert. Ook zijn de rolhordeuren boven allerlei deursoorten te monteren. Zowel boven een enkele draaideur als bij een dubbele draaidoor of zelfs een schuifpui. Zo weet je zeker dat je insecten en andere indringers geen kans biedt om binnen te komen.

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Kies je voor een rolhordeur van Hamstra? Dan weet je zeker dat je goed zit. Ons bedrijf is al decennialang toonaangevend op het gebied van horren en insectenwering. Met onze rolhordeur kies je voor een snelle levertijd, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteit. Onze horren zijn in een groot aantal gerenommeerde bouwmarkten en speciaalzaken te verkrijgen. Bekijk hier of je een Hamstra rolhordeur bij jou in de buurt kunt kopen. Tevens zijn onze horren uitermate praktisch en makkelijk te installeren. Geef ongedierte geen kans en bestel jouw rolhordeur nu online of bekijk het assortiment op onze website. Heb je vragen over onze producten? Dan kun je terecht bij het verkooppunt van jouw hor.