Rolhor Super maatwerk

De raamrolhor Super is een Hamstra maatwerk rolhor. Met dit type rolhor biedt Hamstra mogelijkheden voor draairamen met keus uit verschillende gaastypen en kleurafwerking. Hamstra rolhorren voor ramen kunnen binnen of buiten gemonteerd worden en zijn daarmee geschikt voor diverse type ramen: voor ramen die naar binnen draaien, voor ramen die naar buiten draaien, voor uitzet- en schuiframen. Na gebruik rolt het gaas zich via een licht bedienbaar terugloopsysteem soepel op in de aluminium cassette.

Rolhor Super voor ramen is een Hamstra maatwerk kwaliteitsproduct met een gesloten gaasconstructie. De geleiders en de cassette van de raamrolhor Super zijn vervaardigd van aluminium die in elke gewenste RAL-kleur af te werken zijn.

De voordelen

  • Kies uw afmeting, kleurafwerking en gaassoort.
  • Buiten en binnen te monteren.
  • Montage zowel op als in het kozijn mogelijk.
  • Gesloten gaasconstructie.
  • Softclose terugloopsysteem.

Materiaal

Hamstra horren zijn ontwikkeld voor jarenlang probleemloos gebruik. Raamrolhor Super heeft een gemoffelde aluminium cassette en aluminium geleiders. Het gaas blijft windvast dankzij geleiders met RVS geleiderpennen. Gebruikelijk wordt deze maatwerk raamrolhor geleverd in wit, roomwit, antraciet of zilvergrijs. Elke overige RAL-kleur is in de maatwerkcollectie tegen meerprijs mogelijk.

Gaas

Met een Hamstra Super rolhor kiest u voor een maatwerk rolhor. Het gaas is leverbaar in sterk glasfiber gaas Fiber Grey of Fiber Stripes, en in Poltex gaas gemaakt van polyester. Poltex gaas houdt tot 100% van de pollen tegen. Fiber Grey is sterk, lichtgrijs gaas en Fiber Stripes kenmerkt zich door een decoratief ingewezen zwart-wit dessin.

De Raamrolhor Super is geschikt voor draairamen (zowel binnen als naar buiten draaiende ramen), uitzet- en schuiframen. eze maatwerkhor is beschikbaar in breedtematen van 40 tot 160 centimeter. De hoogtemaat is leverbaar in 20 tot 220 cm. De Hamstra maatwerkservice werkt met veel persoonlijke aandacht en gedegen vakmanschap aan de realisatie van uw gewenste maatwerk hor. Uw hor is gereed binnen 8 werkdagen. Kiest u voor afwerking in een RAL-kleur dan wordt uw hor binnen 20 werkdagen geleverd.

Montage handleiding

Nu bekijken