Rolhor dakraam Ultra, uw vaste maat in insectenwering

Dakramen vragen om aparte horsystemen. Hamstra voorziet in kwalitatief hoogstaande horsystemen voor het hele huis. De Ultra dakraamrolhor is een duurzaam, geruisloos bedienbaar rolhorsysteem, in afmeting en ontwerp afgestemd op dakramen en tuimelramen.

Naast onze maatwerk horsystemen vindt u bij Hamstra een breed assortiment standaard horsystemen. Direct vanuit de winkel leverbaar, eenvoudig zelf te monteren, klaar!
Net als onze andere producten voldoen onze dakraamrolhorren met standaardmaten aan alle eisen die u van een Hamstra hor mag verwachten. Hamstra Ultra dakraamrolhorren hebben een softclose terugloop mechaniek voor jarenlang probleemloos en geruisloos bediengemak.

De voordelen

  • Speciaal voor het dakraam
  • Montage op aftimmering van het dakraam
  • Hoge kwaliteit geleiders en aluminium cassette voor een lange levensduur
  • Leverbaar in meest voorkomende standaard dakraammaten
  • Eenvoudig zelf te monteren

Dakraamraamhor voor plaatsing binnen

Een Hamstra dakraamrolhor past dankzij de functionele maar minimalistische vormgeving in elk interieur. Het systeem is aantrekkelijk, tijdloos en de montage is eenvoudig. Dankzij het softclose terugloop mechaniek heeft u een geruisloze, eenvoudige en flexibele oplossing om lucht door te laten, maar insecten buiten te houden. De raamrolhor blijft na montage duurzaam zijn werk doen, dankzij de zeer hoge kwaliteit van de aluminium cassette en de geleiders.

Montage handleiding

Nu bekijken