Magneet horren

Wanneer u op zoek bent naar een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing tegen vliegen, muggen en andere insecten, zijn de magneet horren van Hamstra de oplossing voor uw probleem. Met onze magnetische horren, bent u verzekerd van een insectenvrij huis.

Hordeur magneet

De hordeur magneet is een populaire keuze onder onze klanten. Deze magnetische hordeur sluit naadloos en automatisch dankzij de ingebouwde magneten. Of u nu zoekt naar een deurhor met magneetsluiting voor een enkele deur of een magneethor voor een dubbele deur, Hamstra heeft het allemaal. Een magnetische deurhor is niet alleen effectief tegen insecten maar is ook gebruiksvriendelijk. De opent en sluit door het magnetische systeem moeiteloos.

Raamhor magneet

Onze raamhor magneet is net zo effectief als onze deurhorren. De magnetische raamhor biedt een stevige barrière tegen insecten, terwijl u toch kunt genieten van frisse lucht. Of u nu een hor zoekt voor een naar buiten draaiend raam of een dakraam, met de magnetische raamhorren van Hamstra Horren zit u altijd goed.

Hamstra Magneethor raam

 Magneethor op maat

Zoekt u een perfect passende magneethor? De magneethorren van Hamstra Horren zijn eenvoudig zelf op maat te maken. Zo garandeert u niet alleen een ideale pasvorm, maar bespaart u ook op kosten.

Magneethor Ultra

Magneethor kopen doet u bij Hamstra Horren

Wanneer het aankomt op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, is Hamstra Horren de beste keuze voor het aanschaffen van een magneethor. Of u nu op zoek bent naar een magneethor voor uw raam of deur, in ons assortiment vindt u precies wat u zoekt. Laat u niet langer irriteren door ongewenste insecten en kies voor een magneethor van Hamstra Horren. Bezoek nu één van onze verkooppunten!

Veelgestelde vragen

Wat kost een hor op maat?

De kosten van een hor op maat zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het formaat, uw wensen qua uitstraling en afwerking en het type hor. Daarnaast heeft ook de keuze voor zelf op maat maken of op maat laten maken door een vakspecialist invloed op de kosten. Bij Hamstra kunt u zowel uw hor zelf op maat maken of gebruik maken van ons maatwerkprogramma. Informeer bij uw Hamstra-verkooppunt naar de mogelijkheden en de exacte kosten.  

Waar kan ik horren op maat laten maken en plaatsen?

Hamstra heeft diverse soorten horren in het assortiment, zowel in standaardmaten als in maatwerk. Een hor met een standaard maat plaatst u in sommige gevallen zo in het kozijn. Bijsnijden is dan niet eens nodig. U kunt uw hor echter ook zelf op maat maken of deze op maat laten maken door onze vakspecialisten. Wilt u gebruik maken van ons maatwerkprogramma? Dit doet u door via een van onze verkooppunten uw maatwerk bestelling te plaatsen. Het plaatsen van uw hor op maat doet u eenvoudig zelf aan de hand van een duidelijke handleiding. In sommige gevallen is schroeven of boren niet eens nodig.