Horren op maat laten maken

Bij Hamstra Horren begrijpen we dat geen raam of deur hetzelfde is. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van horren op maat aan, zodat u zeker kunt zijn van een perfecte pasvorm voor uw raam of deur. Of u nu op zoek bent naar raamhorren op maat, deurhorren op maat of een combinatie van beide, wij hebben de oplossing. Hier kunt u ons diverse assortiment horren op maat bekijken.

Maatwerk raamhorren

Bij Hamstra Horren hebben we verschillende raamhorren die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Graag nemen we u mee in ons aanbod van op maat gemaakte raamhorren.

Rolhor op maat

Onze op maat gemaakte rolhorren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Rolhor Plus en de Rolhor Cachet. Deze horren bieden een goede bescherming tegen insecten, terwijl ze gemakkelijk kunnen worden bediend.

Hamstra Rolhor raam Cachet product

Inzethor op maat

De Inzethor Ultra is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hor die periodiek te gebruiken is. Deze hor biedt een duurzame oplossing die eenvoudig te installeren is.

Hamstra Inzethor Ultra

Vaste hor op maat

Onze Vaste Hor Ultra is een goede keuze voor wie op zoek is naar een vaste oplossing voor ramen. Deze horren bieden uitstekende bescherming tegen insecten en gaan lang mee.

Voorzethor op maat

Met de Voorzethor Libre kunt u uw raam gemakkelijk openen en sluiten, terwijl insecten buiten worden gehouden. Een praktische en esthetische keuze.

Deurhorren op maat

Naast raamhorren, hebben we ook verschillende deurhorren die speciaal naar uw deur op maat gemaakt kunnen worden.

Plissé hordeur op maat

Onze Plissé hordeur Allure combineert elegantie met functionaliteit. Deze op maat gemaakte deurhor biedt een stijlvolle barrière tegen insecten en past perfect bij uw interieur.

Hamstra Plissehor Allure openslaande deuren

Rol hordeur op maat

De Rolhordeur Plus en Rolhordeur Cachet zijn de ideale keuzes voor wie op zoek is naar een gemakkelijk te bedienen hordeur op maat. Deze hordeuren zijn duurzaam en effectief tegen ongedierte.

Hamstra Deur Rolhorplus Dubbel

Vaste hordeur op maat

Met de Vaste hordeur Avance kunt u insecten buiten houden terwijl u geniet van de frisse lucht. Deze hordeur is een aanwinst voor elk huis en is in de door u gewenste formaten verkrijgbaar.

Hamstra vaste hordeur

Schuifhordeur op maat

De Schuifhordeur Avance en Schuifhordeur Solide zijn perfect voor wie een ruimtebesparende hordeur oplossing zoekt. Deze hordeuren zijn gemakkelijk te installeren en bieden uitstekende bescherming tegen insecten en zijn dus op maat verkrijgbaar.

Hor bestellen op maat

Wilt u een op maat gemaakte hor van Hamstra Horren? Bezoek een van onze verkooppunten en bestel uw hor op maat. De deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte hor.

Bij Hamstra Horren bent u verzekerd van hoogwaardige horren op maat die jarenlang meegaan en uw leefruimte vrijhouden van insecten. Kies voor maatwerk, kies voor Hamstra Horren.

Veelgestelde vragen

Wat kost een hor op maat?

De kosten van een hor op maat zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het formaat, uw wensen qua uitstraling en afwerking en het type hor. Daarnaast heeft ook de keuze voor zelf op maat maken of op maat laten maken door een vakspecialist invloed op de kosten. Bij Hamstra kunt u zowel uw hor zelf op maat maken of gebruik maken van ons maatwerkprogramma. Informeer bij uw Hamstra-verkooppunt naar de mogelijkheden en de exacte kosten.  

Waar kan ik horren op maat laten maken en plaatsen?

Hamstra heeft diverse soorten horren in het assortiment, zowel in standaardmaten als in maatwerk. Een hor met een standaard maat plaatst u in sommige gevallen zo in het kozijn. Bijsnijden is dan niet eens nodig. U kunt uw hor echter ook zelf op maat maken of deze op maat laten maken door onze vakspecialisten. Wilt u gebruik maken van ons maatwerkprogramma? Dit doet u door via een van onze verkooppunten uw maatwerk bestelling te plaatsen. Het plaatsen van uw hor op maat doet u eenvoudig zelf aan de hand van een duidelijke handleiding. In sommige gevallen is schroeven of boren niet eens nodig.