Hamstra Vastehor solide kattenluik

Hordeuren voor katten en honden

Huisdieren zijn niet alleen onderdeel van ons gezin, maar ze hebben ook hun eigen behoeften, vrijheden en veiligheid. Bij Hamstra Horren bieden we magneet hordeuren en lamellen hordeuren aan. Deze zijn specifiek ontworpen met huisdieren in gedachten. Dankzij de ingebouwde magneten of verzwaring kunnen uw hond of kat gemakkelijk naar binnen en buiten gaan, zonder dat u elke keer de deur voor hen hoeft te openen

Hordeur met petscreen: extra stevig gaas

Bij Hamstra Horren geloven we in duurzaamheid en stevigheid, vooral als het gaat om huisdiervriendelijke hordeuren. Onze Petscreen hordeuren zijn voorzien van extra stevig gaas, dat bestand is tegen de scherpe klauwen van katten en honden. Met deze hordeuren hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw huisdier het gaas kapot maakt terwijl ze genieten van de buitenlucht. Dus voor zowel honden als katten zijn de hordeuren voorzien van Petscreen geschikt.

Hordeur varianten voor katten en honden

Hoewel veel hordeuren universeel kunnen worden gebruikt voor zowel katten als honden, zijn er enkele specifieke kenmerken waarmee u rekening moet houden, afhankelijk van uw type huisdier:

Katten: Katten zijn nieuwsgierige wezens en hebben vaak de neiging om te klauwen. Een hordeur met extra stevig gaas kan hierbij helpen. De Petscreen hordeuren zouden hier een goede oplossing voor zijn.

Honden: Honden zijn vaak actieve en praktische dieren. Daarom is het cruciaal om te kiezen voor een hordeur met een stevig en duurzaam ontwerp. Overweeg bijvoorbeeld een magneet hordeur, omdat deze praktische optie extra stabiliteit biedt, vooral wanneer uw hond enthousiast de deur in en uit wil rennen.

Ontdek het ruime assortiment van hordeuren voor huisdieren

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment hordeuren speciaal ontworpen voor de behoeften van uw huisdier. Van onze beproefde Petscreen hordeur tot innovatieve magneet- en lamellen hordeuren, we hebben een oplossing voor elk huisdier en elk huis. Onze hordeuren zorgen ervoor dat uw huisdier gemakkelijk in en uit kan lopen terwijl uw huis stijlvol en vrij van insecten blijft. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de perfecte hordeur die past bij uw levensstijl en de behoeften van uw huisdier.

Hamstra vaste hordeur

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten? Hieronder geven we antwoord op een aantal vragen die wij regelmatig krijgen. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op of laat u adviseren door een medewerker van een van onze aangesloten verkooppunten.

Wanneer vervang je horgaas?

Is het gaas van uw hor door jaren intensief gebruik versleten of zit er een gat in? Tijd om het horgaas te vervangen. Dit is mogelijk als u een vaste hor hebt of als u gaas met klittenband hebt hangen in het kozijn van uw raam of deur. Bij onze verkooppunten koopt u horgaas op rol waarmee u dat kunt doen. Andere horren, zoals een plisséhor of rolhor dient u in zijn geheel te vervangen als er een gat in het gaas zit.

Waar kun je horrengaas kopen?

U koopt het horrengaas van Hamstra bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt. Dit kan zowel via de website van onze dealers als in de fysieke winkels. Benieuwd naar onze dichtstbijzijnde verkooppunten? Bekijk hier ons overzicht met winkels.

Welke kleuren horrengaas zijn beschikbaar?

Ons gaas is verkrijgbaar in verschillende, voornamelijk neutrale kleuren, zodat deze in elk interieur passen. U heeft keuze uit de kleuren grijs, zwart of wit.

Hoe bevestig je het horgaas?

Het bevestigen en monteren van het horgaas doet u zeer eenvoudig. Plak het gaas in het kozijn van uw raam of deur en maak vast met klittenband. Wilt u het gaas verwijderen omdat het seizoen voorbij is of de insecten wegblijven? U haalt het horrengaas zo weer weg en rolt het op voor volgend seizoen.