Hamstra Vastehordeur solide

Horren voor draaideuren

Draaideur hor kopen

Draaideuren zijn de meest gebruikte deuren in Nederland. We gebruiken draaideuren als buitendeur, binnendeur, voordeur, poort en schuurdeur. Heeft u last van insecten in de zomermaanden? Dan is een draaideur met hor een goede oplossing. Een hor voor uw draaideur houdt niet alleen insecten buiten, maar tegenwoordig ook pollen. Dankzij de moderne technologie kunnen de mazen in de hor zo klein worden gemaakt dat pollen en insecten hier niet doorheen kunnen. Op zoek naar een nieuwe hor voor uw draaideur? Download dan hier de brochure of lees hieronder meer over de horren voor een draaideur uit ons assortiment.

Kies de juiste hor draaideur

Wanneer u een nieuwe hor voor uw draaideur koopt, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst is dat de hoogte en draairichting van uw deur. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een ‘vaste’ hor te kopen, dit is een hor die in het kozijn wordt gemonteerd en die met de deur opendraait, of een hor in een cassette. De laatstgenoemde hor voor uw draaideur kunt u buiten hangen. De hor wordt buiten de zomermaanden beschermd door deze aluminium, roestvrije cassette waarin de hor opgerold ligt.

Opties van onze draaideur horren

Naast de hor die opgerold kan worden zijn er meerdere opties om een hor te bevestigen. Zo zijn onze horren voor draaideuren ook verkrijgbaar als een lamel- en plissévariant. Denk aan de Hamstra Lamellenhor Plus of de Plissé hordeur Harmony. Hierbij kunt u de hor opzijschuiven waardoor deze zich als een soort harmonica opvouwt. Ook zijn er varianten die u met een handig klittenband- of magneetsysteem bevestigt. Qua duurzaamheid of onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken: de horren van Hamstra kunnen tegen verschillende weersomstandigheden en zijn gemaakt en uitgebreid getest om veel gebruikt te worden.

Ontdek het gemak van zelf monteren

Een ander voordeel van onze horren is dat u ze eenvoudig boven uw deur kunt monteren. Wanneer u uw hor koopt, wordt deze geleverd met een heldere gebruikshandleiding. En eventueel, als het u niet lukt om de hor zelf te monteren, vindt u een montagehulp op onze website. Vaak krijgen we de vraag of het monteren van een hor veel tijd in beslag neemt. Maar dit valt reuze mee. Als u onze gebruikshandleiding vormt bent u er slechts een uur of paar uurtjes mee kwijt. Heeft u voor een Vaste hordeur Solide of een Vaste hordeur Ultra gekozen? Ook deze varianten zijn eenvoudig te monteren middels onze gebruikshandleiding.

Waar koop ik producten van Hamstra?

De horren van Hamstra kunt u niet op onze website kopen, hiervoor verwijzen wij u graag door naar een van de vele verkooppunten met horren van Hamstra. In dit handige overzicht vindt u alle verkooppunten waar Hamstra producten verkocht worden. Doorgaans zijn dit bouwmarkten of bouwspeciaalzaken. De medewerkers hier helpen u graag met advies over de hor, de montage of de opties die er zijn. Wilt u liever zelf een keuze maken? Raadpleeg dan de online keuzehulp. Wilt u meer weten over de producten zelf of heeft u directe vragen aan Hamstra? Neem dan contact op met een van onze verkooppunten of lees de pagina met veelgestelde vragen. Wellicht vindt u daar het antwoord op uw vraag over Hamstra horren.