Rolhor Prestige

Deurrolhor Prestige is geschikt voor elk type enkele deur en schuifpuien en kan zowel buiten als binnen geplaatst worden. Deurrolhor Prestige is een deurrolhor uit de Hamstra maatwerkcollectie. De hoogte en de breedte van de Prestige deurrolhor worden op maat gemaakt. Voor het gaas kan gekozen worden uit diverse gaassoorten. Daarnaast biedt de maatwerkoptie keus uit alle RAL-kleuren voor de afwerking van de aluminium geleiders en cassette.

Een rolhor is een praktisch horsysteem. Eenmaal plaatsen en u geniet van perfect passende en sluitende insectenbescherming wanneer u wilt. Wanneer u de hor niet gebruikt rolt het gaas, middels een terugloopsysteem, terug in de cassette. Hamstra Prestige rolhor is een maatwerk product geschikt voor enkele deuren en de schuifpui.

Voordelen rolhor Prestige

  • Kies uw afmeting en gaassoort
  • Zowel buiten als binnen te monteren
  • Gaas windvast opgesloten in de geleiders
  • Doorgang met instelbaar stoppunt
  • Keuze uit alle RAL-kleuren
  • Voorzien van winterafdekstrips

Materiaal

Hamstra horren zijn ontwikkeld voor jarenlang probleemloos gebruik. De Prestige deurrolhor heeft een aluminium cassette en aluminium geleiders die in elke gewenste RAL-kleur leverbaar zijn. De kunststof onderdelen zijn uitgevoerd in zwart. De gaasgeleiders zijn voorzien van borstels. De geleiders zorgen voor een windvaste geleiding van het gaas. Dankzij een instelbaar stoppunt hoeft een Prestige deurrolhor niet in zijn geheel geopend te worden bij het passeren.

Met een Prestige rolhor voor deuren kiest u voor een maatwerk rolhor. Het gaas is leverbaar in sterk grijs glasfiber gaas.

De Hamstra Prestige rolhor is geschikt voor enkele deuren en de schuifpui en is leverbaar als maatwerk met als maximale hoogtemaat 280 cm en als maximale breedtemaat 190 cm. De Hamstra maatwerkservice werkt met veel persoonlijke aandacht en gedegen vakmanschap aan de realisatie van uw gewenste maatwerk hor. Uw maatwerkhor is gereed binnen 8 werkdagen. Kiest u voor afwerking in een RAL-kleur dan wordt uw hor binnen 20 werkdagen geleverd.

Montage handleiding

Nu bekijken